logo gehandicaptensportDe organisatie van de Arnhem Veenendaal Classic vergroot haar maatschappelijke verantwoordelijkheid via een partnership met Fonds Gehandicaptensport. Via de Tour Classic – die op zaterdag 20 augustus wordt verreden door allerhande wielerliefhebbers – gaat er een deel van het inschrijfgeld naar het Fonds Gehandicaptensport. Daarnaast krijgen deelnemers de gelegenheid om een extra vrijwillige bijdrage te doen aan dit goede doel. Ook worden er faciliteiten geboden om mensen met een beperking mee te laten doen aan de Arnhem Veenendaal Tour Classic.
Het Fonds Gehandicaptensport draagt haar steentje bij door te helpen met promotie en het inzetten van haar netwerk om de benodigde organisatie van de Tour Classic voor elkaar te krijgen. In zijn geheel benadrukt de samenwerking dat de Arnhem Veenendaal Tour Classic een toegankelijk evenement is waarbij iedereen kan meedoen.

Klik hier voor meer informatie over de tour classic en om je in te schrijven.

Over Fonds Gehandicaptensport
Fonds Gehandicaptensport zet zich in om sport voor iedereen met een handicap structureel mogelijk te maken, het sportaanbod kwalitatief en kwantitatief te verbeteren en meer aandacht te vragen voor de gehandicaptensport.