Inschrijven

Via onderstaand formulier kun je je als individu of team inschrijven.

Inschrijfhulp

Om je te helpen bij de inschrijvingen is deze handleiding gemaakt. Hierin vind je hoe je moet inschrijven als individu of (bedrijven)team aan de Arnhem Veenendaal Classic. De volgende zaken worden uitgelegd:

  1. Individuele inschrijving
  2. Team inschrijving
  3. Inschrijven voor mensen zonder Nederlands rekeningnummer
  4. Betalingsmogelijkheden
  5. Kosten deelname

1. Individuele inschrijving

Om je als individu in te schrijven voor de Arnhem Veenendaal Tour Classic ga je naar Inschrijven en doorloop je onderstaande schermen:

Reglement

Lees dit reglement goed door. In het reglement staan richtlijnen die gelden voor het inschrijven, de betaling, maar ook tijdens de toertocht. Door op akkoord te klikken verklaar je het reglement te hebben gelezen en hiermee akkoord te gaan.

NTFU-inschrijfpagina

Na het akkoord gaan met de reglementen kom je op de NTFU inschrijfpagina. Deze pagina wijst zich eigenlijk van zelf. Je vult in:

–       de gewenste afstand;

–       je eventuele lidnummer;

–       of je een dagverzekering wilt afsluiten voor €4,50;

–       persoonlijke gegevens;

–       het aantal eventuele extra’s die je wilt bestellen;

–       of je benaderd wilt worden voor aanbiedingen en activiteiten;

–       dat je akkoord bent met de voorwaarden.

Vervolgens klik je onderaan op “Inschrijven & Betalen”.

NTFU betaalpagina

Op de betaalpagina selecteer je jou bank en vervolgens betaal je met iDEAL.

 

2. Team inschrijving

Om je als team in te schrijven voor de Arnhem Veenendaal Tour Classic ga je naar Inschrijven, het werkt grotendeels hezelfde als de individuale inschrijvingen. Je doorloopt onderstaande schermen:

Reglement

Lees dit reglement goed door. In het reglement staan richtlijnen die gelden voor het inschrijven, de betaling, maar ook tijdens de toertocht. Door op akkoord te klikken verklaar je het reglement te hebben gelezen, dat het hele team ervan op de hoogte is en akkoord gaat.

NTFU-inschrijfpagina

Na het akkoord gaan met de reglementen kom je op de NTFU inschrijfpagina. Deze pagina wijst zich eigenlijk van zelf. Je vult de gewenste afstand in, je eventuele lidnummer en persoonlijke gegevens in.

Dan is er een wijziging t.o.v. individuele inschrijving! Hier klik je namelijk voor het inschrijven van de overige teamleden op ‘Ik wil een groep inschrijven’. Vervolgens vouwt het groepsformulier zich uit. Je kunt tot 20 deelnemers (inclusief je zelf) als groep inschrijven. Ook hier geldt dat je per deelnemer eventueel lidnummer invult, naam, e-mailadres, de gewenste afstand en aanklikt of deze persoon een dagverzekering wilt afsluiten voor €4,50. Onder het groepsformulier kun je nog extra producten bestellen. Hierna dien je akkoord te gaan met de voorwaarden om te kunnen klikken op “Inschrijven & Betalen”.

NTFU betaalpagina

Op de betaalpagina selecteer je jou bank en vervolgens betaal je met iDEAL.

 

3. Inschrijven voor mensen zonder Nederlands rekeningnummer

Heb je geen Nederlands rekeningnummer en kun je dus niet met iDEAL betalen, dan is voorinschrijven via de inschrijflink onmogelijk. Alleen in dat geval kun je jezelf inschrijven door een e-mail te sturen naar: avtourclassic@gmail.com met daarin:

–       Gewenste afstand

–       Geslacht

–       Voorletters

–       Voornaam

–       Achternaam

–       Adresgegevens

–       E-mail adres

–       Telefoon en noodnummer

–       Bij meerdere personen, de namen en gewenste afstand

–       Het aantal keer toegang tot de camping en of je een sportontbijt en pastamaaltijd wilt

Wij sturen je dan de rekening en de mogelijke betaalwijzen. Pas zodra wij het geld binnen hebben, krijg je een bevestiging van je inschrijving per mail.

4. Betalingsmogelijkheden

Voor de voorinschrijving is het alleen mogelijk om te betalen met iDEAL. Daginschrijving is ook mogelijk. In dat geval dien je contant te betalen bij de start/permenance: Ontmoetingshuis, Spiesheem 54 Veenendaal.

5. Kosten deelname

                                                Niet leden     NTFU-leden

Kosten daginschrijving      €20,00           €17,00

Kosten voorinschrijving    €15,00           €12,00

 

Pastamaaltijd achteraf       €5,-                 €5,-